Privatlivspolitik

Databeskyttelse har høj prioritet hos Indkilde Auto A/S (herefter kaldet Indkilde). Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan vi behandler dine personoplysninger. I denne privatlivspolitik beskriver vi blandt andet hvilke persondata vi indsamler, og hvad vi bruger dem til.

Den juridiske enhed, hvor vi indsamler, behandler og beskytter dine data er:

 

Indkilde Auto A/S

Hobrovej 325

9200 Aalborg SV

CVR: 37887315

Telefon: 96 34 90 00

E-mail: post@indkilde.dk

 

Formål og typer af oplysninger

Indkilde behandler dine oplysninger for at kunne udføre følgende opgaver:

  • Køb/salg af biler og leasing af biler
  • Prøvekørsel af biler
  • Service og andre værkstedsydelser
  • Salg af reservedele og tilbehør
  • Påmindelse om tid til serviceeftersyn og værkstedsaftaler
  • Servicemeddelelser
  • Markedsføring af vores ydelser som beskrevet i samtykketeksten, hvis du har givet samtykke.
  • Generelle formål som eksempelvis overholdelse af gældende lovgivning, krav fra SKAT, administration af vores kundeaftaler, statistik og forretningsudvikling.


Indkilde indsamler oplysningerne hos dig og via offentligt tilgængelige kilder som motorregistreret og cpr-registret. Alt efter hvilket type arbejde, som vi udfører for dig, behandler vi følgende kategorier af oplysninger:


Værkstedsbesøg:

  • Dit navn og adresse
  • Telefonnummer og mail
  • Bilens registreringsnummer og øvrige stamdata
  • Oplysninger om dine køb af virksomhedens varer og ydelser, tilbud og data om de køretøjer du ejer eller bruger


Køb af bil:

  • Dit navn og adresse
  • Telefonnummer og mail
  • Fødselsdato
  • Bilens registreringsnummer og øvrige stamdata
  • Oplysninger om dine køb af virksomhedens varer og ydelser, tilbud og data om de køretøjer du ejer eller bruger.
  • Herudover ved evt. finansiering og leasing igennem en af vores finansieringspartnere, skal vi indhente f.eks. årsopgørelse, lønsedler og andre finansielle informationer– til brug for finansieringsselskabets kreditvurdering.


Ved kørsel i en af vores biler - Prøvekørsel og Lejebil:

  • Navn og adresse
  • Telefonnummer og mail
  • Personnummer og kopi af kørekort, som opbevares i henhold til gældende lovgivning.


Kilder

Persondata indsamles direkte fra dig, dine it-enheder som smartphone, tablet eller computer, fra bilen og de transaktioner, som du gennemfører hos Indkilde samt fra forsikringsselskaber og finansieringsinstitutter.

På vores hjemmesider indkilde.dk og ford.indkilde.dk og på vores App indsamler vi persondata, når du selv giver det til os. Eksempelvis når du booker et service til din bil eller bestiller en prøvetur. Ved at benytte vores digitale platforme accepterer du, at vi indsamler fuldstændigt anonymiserede data om dig.


Online booking af værkstedstider

Når du bruger vores online booking til service og værksted, spørger vi om en række oplysninger, så vi kan give dig den bedste service. Vi spørger om følgende informationer ved kundeoprettelse og brug af værkstedsbooking:

  • Dit navn og adresse
  • Din bils registreringsnummer og information om kilometertal
  • Din e-mail og telefonnummer


Disse oplysninger bruges til at gøre det muligt at forespørge på booking i vores værksteds arbejdskalender. Vi benytter også din adresse og kontaktoplysninger til at kontakte dig, hvis der er aflysninger eller anden information, der er vigtig for dig at vide i forbindelse med bookingen.


Brug af kontaktformularer

På ford.indkilde.dk kan du benytte dig af vores kontaktformularer. Her beder vi om følgende informationer:

  • Dit navn
  • E-mail og telefonnummer


Når du sender dine informationer til os, modtager vi dem i et sikkert system til videre behandling. Herved giver du Indkilde lov til at kontakte dig via disse informationer, eksempelvis med henblik på booking af prøvetur.


Cookies

Vores digitale platforme anvender ”cookies”, der er tekstfiler, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

Vi anvender ikke cookies til at indsamle personligt identificerbare oplysninger.

Data om din brug af website, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering m.v. overføres til tredjepartsystemer i det omfang oplysningerne er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Du kan altid afvise cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser du anvender. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du vil desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.


Obligatoriske data og samtykke

Når indsamlingen og behandlingen af personoplysninger sker i forbindelse med salg/køb af biler, leasingaftaler eller servicering/værkstedsbesøg er det obligatorisk for Indkilde at indsamle oplysningerne for at kunne indgå og opfylde kontrakten. Konsekvenserne af ikke at give oplysningerne er, at det ikke er muligt at indgå eller gennemføre aftalen.

Ved tilfredshedsundersøgelser og lignende bestemmer du selv, om du vil afgive personoplysninger. Hvis du ikke gør det, kan Indkilde desværre ikke følge op på din evaluering over for dig.

Når du giver dit samtykke til Indkilde, har vi mulighed for at sende dig diverse servicemeddelelser og markedsføringsmateriale vedrørende services, biler, tilbehør, fordele og gode tilbud til din bil generelt. Har vi ikke dit samtykke, kan vi ikke kontakte dig omkring vigtige serviceindkaldelser og information, der kan have indvirkning på din bils garanti og vedligeholdelse.


Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Indkilde er ansvarlige for, at de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig, bliver opbevaret forsvarligt. Vi deler informationer med Ford Motor Company, Danmark, så de kan informere dig om vigtige kampagner på din bil m.m.

Vi benytter tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til andre formål.

Indkilde overfører ikke data til tredjelande udenfor EU.

Indkilde har interne IT-systemer, som vi benytter til behandling af kundedata. Disse systemer opdateres løbende og er bedst muligt skærmet for hacking og indtrængen udefra. I disse IT-systemer deler vi kundedata på tværs af vores afdelinger Indkilde Auto A/S og Østerport Auto A/S, som er samme juridiske enhed.


Opbevaringsperiode

Til brug for opfyldelse af kontrakter og tiltag forud derfor opbevares personoplysninger i det tidsrum, det er nødvendigt og tilladt. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Personoplysninger slettes derefter, når de ikke længere er nødvendige og påkrævet i henhold til gældende lovgivning, retskrav, dokumentationskrav fra SKAT o.l.


Dine rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger, herunder visse rettigheder, retten til indsigt i personoplysninger, retten til at få ændret ukorrekte oplysninger, retten til at få slettet oplysninger, retten til at få begrænset oplysninger, retten til dataportabilitet, retten til at gøre indsigelse mod behandlingen og videregivelse af personoplysningerne, og til at gøre indsigelse mod automatiseret, individuel beslutningstagning. Indkilde fortsætter ikke med at anvende dine personlige oplysninger, medmindre der er en saglig årsag til deres anvendelse, som tilsidesætter dine ønsker og rettigheder og/eller på baggrund af gældende lovgivning eller krav fra SKAT.

Hvis du mener, at Indkilde skulle behandle dine personlige oplysninger på en ukorrekt måde, kan du kontakte os på post@indkilde.dk. Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet.


Hjemmesideleverendør

Denne hjemmeside vedligeholdes af GeronimoWeb Ltd på vegne af Indkilde.

For at sikre den fortsatte kvalitet af denne service, bruger GeronimoWeb Ltd ikke-påtrængende analyseværktøjer til at overvåge hjemmesideresultater og brugeradfærdstendenser. Disse analyser giver hverken Indkilde eller GeronimoWeb Ltd adgang til personlige oplysninger om hjemmesidebrugere.

Læs GeronimoWeb Ltds privatlivspolitik:

https://www.geronimoweb.com/dealer-marketing-platform-privacy-policy/


Kontakt

Ved eventuelle spørgsmål i forbindelse med persondata, indsigt eller rettelse af data til ny mailadresse o.l. kan du skrive til: post@indkilde.dk.